Bjørndal Takservice profilerer seg med lokal hjelp!

Alexander Bjørndal 6. juni 2019. Foto: Geir Daasvatn

For ikke lenge siden møtte vi Alexander Bjørndal i forbindelse med en bedriftsavtale vi har med firmaet hans Bjørndal Takservice. I disse avtalene ligger det også minst to besøk, hvor vi formidler bedriftens nyhet eller andre ønsker på våre plattformer. Alexander tok kontakt for å få bistand til å fortelle litt om de nye arbeidsredskapene han har investert i, og historien rundt.

Skilt & Gravering har dekorert arbeidsbilen

– Nå er jeg mye på veien og rundt i indre Agder. For tiden har jeg noen jobber på Bortelid. Så dette er god reklame, smiler en fornøyd Alexander.

Det han sikter til, er dekoren på kjøretøyet sitt. Det er en flott profilering som pryder arbeidsbilen og tilhengeren til den unge gründeren. Det som gjør det ekstra moro, er at alt arbeid er utført lokalt og med et samarbeid mellom flere bedrifter. Skilt & Gravering står for utførelsen. Alt er laget i bedriftens imponerende lokaler på Evjemoen. Her er det mange maskiner vi må få vite mer om en dag alle har litt mer tid. Innehaver Lasse Skov-Skov er en travel mann, som også tidligere har laget et flott banner til Infosenteret vårt i Evje sentrum.

Du kan lese mer om Skilt & Gravering i bedriftsoversikten vår, eller på bedriftens Facebook-side.

Solid og god støttespiller i Mikael og Montér Evje

Vi skal innom Montér Evje på Verksmoen også en dag, for å fortelle dere litt mer om bedriften og deres ansatte. Det får vi forhåpentligvis til i løpet av sommeren. Dere kan i mellomtiden sjekke ut Facebooksiden deres for mer informasjon.

– Det er utrolig godt å ha en så solid bedrift som samarbeidspartner, med så gode priser og mangfold av produkter. De har også hjulpet meg med mye av kostnadene for profileringen, mot at de blir synlige på bilen. Jeg synes det ser veldig bra ut, gliser Alexander.

Alexander er veldig fornøyd og takknemlig for det fine samarbeidet han har med Mikael Bek på Montér Evje. Foto: Geir Daasvatn

Det er hyggelig å registrere at de lokale bedriftene ser nytte og verdi i hverandre. Det er et proft arbeid som er utført, og vi ønsker alle sammen lykke til i den travle tiden fremover.

Bjørndal Takservice profilerer seg med lokal hjelp!

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Ingvard Østerhus og Roy Frimanslund på jubileumsfesten 6. mars 2023. Foto.

Heider til Ingvard Østerhus

Ingvard Østerhus (89) på Evje har motteke Pensjonistforbundet sitt heidersbevis for innsatsen sin gjennom mange år i Evje og Hornnes pensjonistforening. Tildelinga fann stad då Pensjonistforeninga feira

Turforslag fra OpplevEvje

Glova – Abusdal

Glova på Styggedal er en stor og spektakulær sprekk i berget, antakelig av tektonisk opphav, på Abusdalsheia sør-vest i Hornnes i Evje og Hornnes kommune.

Kvålen – Flatebygd

Kvålen er ein liten ås mellom Tveit, Flåt og Flåt nikkelgruve i Flatebygd. Skogen i området blei hogd ned for ei tid sidan, og toppen

Evje lysløype

Evje lysløype er ei veldig populær ca 8,7 km lang ski- og turløype med start og mål ved Evje stadion. Skrevet av Geir Daasvatn Turløypa

Skogsbilvegen Klepp – Bjorå

Skogsbilvegen mellom Klepp og Bjorå i Evje blei bygd sist på 1960-talet. Han går frå Klepp nordover langs austsida av Otra forbi Landsverkkilen til Bjorå. Lengda er rundt 3,85 km. Det

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Mest lest siste 7 dager