100.000 kroner i etableringstilskudd fra Evje og Hornnes kommune

Leif Jørgen er veldig fornøyd med at Evje og Hornnes kommune ser verdien i prosjektet han har tatt initiativ til. Foto: Geir Daasvatn

Formannskapet i Evje og Hornnes innvilget i møte 6. mars inntil 100.000 kroner i etableringstilskudd til OpplevEvje ved Leif Jørgen Versland.

OpplevEvje søkte tidligere i vinter kommunens næringsselskap Evjemoen Næringspark om et etableringstilskudd på 100.000 kroner. Næringsparken innstilte på at søknaden burde imøtekommes. Det var formannskapet enig i, og innvilget støtte i møtet 6. mars.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for at kommunen vil støtte oss nå i den tøffe oppstartsfasen, sier prosjektleder Leif Jørgen Versland. Det er knyttet en del vilkår og forbehold til vedtaket. Men jeg ser at kommunen gjerne har andre hensyn å ta i sine vurderinger enn oss som driver forretning. At det er behov for å ivareta disse hensynene når kommunen yter støtte til private bedrifter, har jeg forståelse for.

Leif Jørgen fortsetter:

– Vi har uansett blitt tatt veldig godt i mot i kommunen. Vi har hatt flere møter med ordfører Bjørn Ropstad, for å informere og forklare litt om hva vi prøver å få til. Vi har også fått lov til å presentere oss for styret i Evjemoen Næringspark. En veldig stor verdi i kommunen vår er at vi innbyggere lett kan komme i kontakt med ledere på både administrativt og politisk nivå. Vi gleder  oss til å jobbe videre med prosjektet vårt, og tror det på sikt også kan bli til stor nytte for kommunen. Dypest sett ønsker vi alle det samme; at Evje og Hornnes skal utvikle seg videre i en positiv retning og være ei god bygd å leve i. Om alle gode krefter kan klare å jobbe sammen mot dette målet, er mye gjort!

Saken fortsetter under bildet

Ordfører Bjørn Ropstad har vist stor imøtekommenhet overfor prosjekt OpplevEvje. Foto: Geir Daasvatn (arkivbilde 17. mai 2014)

Masse arbeid videre i OpplevEvje-prosjektet

Arbeidet i OpplevEvje fortsetter med uforminsket styrke i tiden framover. Snart er våren i anmarsj, kan vi håpe. Da skal OpplevEvje produsere flere videofilmer – vårfilmer – fra heimbygda vår. Vi gleder oss også veldig til å lage film fra den fantastisk fine barnefotballfesten Europris Vårcup på EHbanen lørdag 5. mai. Bedriftsregisteret skal bygges videre opp. Der er vi så vidt kommet i gang. Arrangementskalenderen skal utvikles videre. Det er nok å ta fatt på!

– Kanskje kan vi om ikke så lenge komme i gang med å utvikle «rosinen i pølsa», appen vi drømmer så heftig om, filosoferer Leif Jørgen. Det er veldig moro at Evje og Hornnes kommune vil være med og støtte oss i det vi vil prøve å skape med prosjektet vårt, avslutter han.

Heimesida til Evjemoen Næringspark

Heimesida til Evje og Hornnes kommune

 

 

 

 

 

 

100.000 kroner i etableringstilskudd fra Evje og Hornnes kommune

Likte du artikkelen?
Del den videre

Facebook
Twitter
Email

Siste artikler fra OpplevEvje

Badebua i Dåsnes høgtidleg opna!

Med stor festivitas blei den nye badebua i småbåthamna ved utlaupet av Dåsåna i Hornnes opna søndag formiddag. Det var ein av primus motorane i

Turforslag fra OpplevEvje

Stafossvegen – Årekleppvatnet

Stafossvegen går nordover i heia frå Tveit i Flatebygd til Pottetjønn. Frå enden av vegen går privat traktorveg vidare til det idylliske Årekleppvatnet. Då er

Evje natursti

Evje natursti starter ved Oddeskogen barnehage, og går på fin sti gjennom stille skogsterreng lett oppover til Odde gård. Det er grei parkeringsplass der løypa

Hornnestangen

Hornnestangen er ei nydelig og veldig populær badestrand ved Breiflå, i tilknytning til Hornnes Camping. Skrevet av Geir Daasvatn Hjemmesiden til Hornnes Camping Sjekk badetemperaturen

Rysstad Turpark

Rysstad Turpark er ei idyllisk turløype i skogsområdet like sør for Rysstad sentrum. Frå parkeringsplass går stigen oppover Baklian. Undervegs passerer du eit gamalt kvernhus.

Mest lest siste 7 dager